Ресторан-музей «Сім поросят», Львів
Подія -10% на десерти
- +38 (096) 11 77 555, +38 (032) 297 555 8
- Львів, вул. Бандери, 9
Останнє оновлення інформації: 11 липня 2024 р.
головна подія | Великдень у Львові — 2016 |
Понеділок
Вівторок
Середа
Четвер
П'ятниця
Субота
Неділя
Вівторок
Середа
Четвер
П'ятниця
Субота
Неділя
11:00 - 22:00
Харчування
- кухня ресторану Європейська кухня, Українська кухня
- загальна місткість 75
- кількість залів 5
- винна карта (країни-виробники вин) Україна, Грузія, Чилі, Італія, Франція
- кухня ресторану Європейська кухня, Українська кухня
- фірмові страви і напої печене молочне порося, запечена форель з овочами, юшка з білих грибів, вареники фірмові, масна тареля українська традиційна, кремзлики, кролик з овочами та багато іншого. Напої – наливки власного виробництва (хринівка, калганівка, медовуха, журавлина), узвар, пиво, винна карта
- меню також містить гриль-меню
- мови меню Англійська, Українська
- на бенкеті можна використовувати власний алкоголь
- максимальна кількість людей на бенкет 30
- мінімальний бюджет на 1 людину на бенкет 600 UAH
- ціна додаткової години обслуговування 300 UAH
- відсоток передоплати 20 %
- Через сервіс екіпаж
- з 10:00
- до 22:00